Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekresultaten GP Canada
  (gepubliceerd dinsdag 11 juni , 13:38)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Een nat circuit zorgde voor de ramptoeristen weer wat vertier die dit seizoen nog niet aan hun trekken waren gekomen. Met maar liefs 5 DNF’s en nodige safetycars deze week zeker geen gebrek.

  Verstappen leek even afgetroefd door Norris in ronde 20. Net als in Canada regen na zonneschijn kwam, kon Verstappen dankzij de getimede pitstops (en met name de uitgestelde stops van Norris) de leiding weer nemen.

  Vervolgens volgde een mooi kat en muis spel van Norris en Russell. Beide Britten met Mercedes aangedreven power units, moest uiteindelijk Russell zijn meerdere toekennen.

  Russell leek zich even te verslikken in Piastri, maar als kers op de taart ook nog je teamgenoot Hamilton even te kakken zetten in ronde 68 kon zijn dag toch niet meer stuk.

  Voor wie de dag ook niet meer stuk kan is Marc Vastenhout. Met zijn team vanbastenhout pakt hij deze week namelijk de weekprijs, gefelicteerd Marc!

  Naamgenoot Timo neemt de leiding in het periodeklassement met zijn VastenhoutRacing en houdt deze in het algemeen klassement. 

  We hebben weer een nieuwe gegadigde voor de poedelprijs. Tanja Hollak neemt met haar MimiKayRacing de rode lantaarn vooralsnog over van Peter Landsheer.

  Over een kleine 2 weken is de GP Spanje aan de beurt. Dus vooralsnog hasta luego en tot over 2 weken!.

   De Goldenspot is dan 7

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien