Skip to Main Content
 

F1Boss nieuws

 • Weekresultaten GP Monaco
  (gepubliceerd zondag 28 mei , 19:20)

  Hallo F1Boss deelnemers,

  Zoals in het vorige weekbericht te lezen trappen we dit weekend de tweede F1Boss periode af met de race in Monaco; Door de meesten getypeerd als een verplicht nummertje - een traditionele optocht langs de Mediteraine Jetset en het Monegaske koningshuis. Dat er ook spektakel en spanning in Monaco valt te beleven was in deze editie zeker terug te zien.
  Zaterdag was er al een spannende kwalificatie, waar het bij de eerste 6 plekken om hondersten ging. Ook op zondag was het verre van saai, mede door de regen, waarbij het aankwam op tactische keuzes van de teams en de rijders.
  Wederom toonde Verstappen zich heer en meester, nr. 2 Alonso mocht zich gelukkig prijzen dat zijn tactische fout zijn tweede plek niet in gevaar bracht. De verrassende nr 3 van de race was de Fransman Esteban Ocon. 
  De Alpine Renault rijder hield de 2 Mercedes rijders acht zich en mocht zich daarnaast ook nog eens als Driver of the day huldigen.
  Daar waar Sergio Perez twee races geleden zich nog als kanshebber voor de wereldtitel waande en zich als eerste coureur van Red Bull meende te moeten kandideren, moest deze de blamage ondergaan om maar liefst 2x door zijn team-maat te worden gedubbeld. 

  Voor de F1Boss competitie... Het uitvallen van Aston Martin coureur Lance Stroll laat zien dat de F1Boss-teams, die alle kaarten op Aston Martin hebben gezet, ook kwetsbaar kunen zijn. In dit weekend scoren ze niet echt hoog.
  Dat deed wel 
  Dirkvandenjas  van Cynthia Vunderink! In haar team zat namelijk ook Alfa Romeo die in deze race de golden spot plek (13e plek) behaalde.Gefeliciteerd Cynthia met deze weekprijs!
  Voor alle andere deelnemers; Nog maar eens belichten dat je aan het eind van het seizoen ook in andere categoriën een pijs kan winnen - de bonusprijzen; Check in de app hoe je er in die verschillende bonus-competities voor staat.

  De tweede periode is dus net begonnen, in het algemene klasssement in de top 20 wel wat verschuivingen; Maar let op : Na de volgende race, mag er gewisseld worden; Maar volgende week eerst nog de GP Spanje in Barcelona

  De Goldenspot zal dan plek 14 zijn

  Groeten,

  De F1 Boss organisatie
  e-mail: f1boss@go4pro.nl
  tel: 06-46314461


   

Je dient aangelogd te zijn om de uitslagen te kunnen zien